Hur blir jag medlem?

Hur gör jag för att bli medlem?

Det är främst två saker du behöver göra. Betala in medlemsavgiften på OK Älgens bankgiro där du anger att det är medlemsavgift som du betalar samt ditt namn.
För att säkerställa det hela så skicka även mail till info@okalgen.se och berätta att du vill bli medlem. Speciellt om det är en hel familj då alla namn kan anges i mailet. Ange även kontaktuppgifter som adress, telefon och mail i mailet.

Även om du inte är medlem är du alltid välkommen att besöka oss på träningar och andra aktivitet, vilket kan vara en bra inledning innan du blir medlem. Det ger även en bättre bild av våra aktiviter och du lär känna våra klubbmedlemmar.


Jag vill lära mig orientera bättre?

När det gäller barn och ungdomar har vi nybörjarkurser både vår och höst. Dessa kurser anpassas efter deltagarnas ålder och nivå.

För dig som är lite äldre anordnas nybörjarkurser efter behov, så anmäl gärna ditt intresse på info@okalgen.se. När det har blivit tillräckligt antal intresserade så startar vi en kurs.


Jag vill börja tävla i orientering?

Så fort du blivit medlem är du välkommen att springa tävlingar i klubbens namn. För att kunna göra detta måste du först registreras hos Svenska Orienteringsförbundet, så prata med anmälningsombudet som då kommer behöva mer personuppgifter. Så snart du är upplagd kan du själv anmäla dig till de tävlingar du vill springa på eventor.